Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Sattva yoga door Karen Vermeersch

Karen Vermeersch Sattva Yoga Journey Summer Bloom Fest 2023

Yes! Ook Karen Vermeersch, yoga, meditation en breathwork teacher aan de gerenommeerde Sattva Yoga Academy (India), is opnieuw van de partij op de 2e editie van het Summer Bloom Fest 2023!

Zaterdag 5 augustus | Holistic Zone
Kirtan yoga: de kracht van mantra’s

Kom in deze interactieve en diepgaande sessie los van je analyserende, kritische geest en maak opnieuw verbinding met je hart. Of je nu een zangstem hebt of niet, Karen creëert als geen ander een veilige haven waar je vol overgave de korte mantra’s kan meezingen. Wees niet bang, zing vanuit je hart en voel je gedragen door de groep. Laat jouw gedachten los en ervaar een diepe staat van verbondenheid en ontspanning. Laat je meevoeren op de golven van de muziek en ontdek de transformatiekracht van jouw eigen, goddelijke stem.

Zaterdag 5 augustus | Jupiter Zone
Vedische astrologie: krijg inzicht in je kosmische blauwdruk

Wat is de betekenis van de 3 pijlers van je horoscoop: je ascendant, maanteken en zonneteken? In deze introductielezing leert Karen Vermeersch, Vedisch astrologe, je alles over deze eeuwenoude Indische wetenschap van Jyotisch, ook wel wetenschap van het licht genoemd. Dankzij deze leer krijg je een diep inzicht in je kosmische blauwdruk. De kaart van de planeten en sterren op het moment van je geboorte kan je namelijk gebruiken als navigatiemiddel om je de weg te wijzen en geeft inzicht in je inherente karakter- en zielseigenschappen. Het toont je ook hoe je de huidige periode in je leven op de beste manier kan aanpakken. Benieuwd? Wees er dan zeker bij op het Summer Bloom Fest 2.0!

Zondag 6 augustus | Holistic Zone
Sattva yoga: ontdek jouw innerlijke wijsheid

De Sattva Yogasessie van Karen is meer dan een fysieke yogales waarbij je je lichaam stretcht. Sattva yoga is namelijk de meest complete en holistische vorm van yoga, waardoor je een totaal unieke ervaring beleeft en dieper in jezelf duikt. Met behulp van yoga houdingen, maar ook ademhalingsoefeningen, meditatie, mantra, partnerwerk, vrije beweging en kriya oefeningen neemt Karen je mee op een reis naar binnen. Deze reis bezorgt je nieuwe inzichten, diepe ervaringen en een ongelofelijke innerlijke rust. Na deze unieke en transformerende sessie voel je je meer ontspannen en kan je deze nieuwe kennis integreren in je dagelijks leven.

Zie Karen Vermeersch live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
🎪 Holistic Zone 5 augustus: 'Kirtan'
✅ Jupiter Zone 5 augustus 'Vedische astrologie: krijg inzicht in je kosmische blauwdruk'
🎪 Holistic Zone 6 augustus: 'Sattva yoga: ontdek jouw innerlijke wijsheid'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Karen Vermeersch Sattva Yoga Journey Summer Bloom Fest 2023 vierkant2

Over Karen Vermeersch

Karen Vermeersch is verbonden aan de Sattva Yoga Academy (India) en is werkzaam als yoga teacher, Vedisch astrologe, Bachbloesemtherapeute en Marma Point Massage therapeute. Sinds kleins af aan ontdekte ze alles over holistische gezondheid, yoga, meditatie en gezonde voeding, dit dankzij de waardevolle input van haar ouders. Karens vader is acupuncturist en richtte als eerste in België een online Bachbloesem praktijk en winkel op. Karen liet zich dan weer volledig onderdompelen in yoga en beoefent verschillende stijlen zoals hatha, vinyasa en Iyengar yoga. Enkele jaren geleden volgde ze yoga naar de bron en sindsdien brengt ze haar tijd overwegend door in de Sattva Yoga Academy in India. Naast yoga, verdiepte ze zich ook in mantra, kirtan, kriya, pranayama, meditatie, freedom movement en partner work.

Karen heeft er haar levensmissie van gemaakt om anderen te helpen groeien en evolueren naar de beste versie van zichzelf.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom