Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekkaart 30/05/2022 - 02/06/2022

Weekkaart 30/05/2022 - 02/06/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'De roos' uit het kaartenspel 'De Tarot van Isis' door Erna Droesbeke. Deze roos staat symbool voor de liefde. Er is een stroom van liefde voelbaar. Liefde voor jezelf en liefde voor een ander. De liefde mag stromen, groeien. Een verbinding ontstaat en groeit dankzij wederzijdse liefde. Wat een geliefde, maar ook een liefdevolle vriendschap kan zijn.

Het laten stromen van liefde brengt echter nog wel wat onzekerheden en twijfels met zich mee. Durf en kun je werkelijk vertrouwen op deze nieuwe stroom van liefde? Durf je jezelf eraan over te geven? Durf je te kiezen voor het volgen van jouw hart? Laat de roos je de weg wijzen, de weg naar jouw hart. Naar wat jouw hart werkelijk sneller doet kloppen en je voorziet van energie en liefde. Volg het pad van de liefde en twijfel niet langer. Jij bent het waard om liefde te ontvangen en liefdevol benaderd te worden.

Kies de weg die jou zachtheid, vreugde en plezier brengt. Kies voor jezelf en voor de liefde voor jezelf. En van daaruit kan ook de liefde voor je medemens opbloeien. Wanneer je merkt dat je disbalans of stress ervaart, omarm jezelf dan met liefde om weer te aarden in harmonie en vrede. Vanuit ontspanning en zachtheid kun je dan opnieuw kiezen voor dat wat beter past bij jou. Open jezelf voor de stroom van liefde die alom aanwezig is.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) - 6de herdruk - 2021

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom