Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Weekkaart 30/01/2023 - 02/02/2023

Weekkaart 30/01/2023 - 02/02/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is de ‘Boodschapper van Vuur’ uit het kaartenspel 'De Tarot van het Goede'. Er is een stroom van creatieve inspiratie aanwezig deze week. Een vuur van passie dat aangewakkerd wordt. Een vuur diep vanbinnen dat wijst naar hetgeen waar je van houdt of van bent gaan houden. Richt je aandacht op de ervaringen en mensen die dit vuur in jou aanwakkeren.

Maak plezier! Je wordt overspoeld door nieuwe inspiraties en de drang om deze wensen zo snel mogelijk te manifesteren. Er ontstaan nieuwe wegen in je leven en je barst van de energie om deze wegen ook daadwerkelijk te bewandelen.

Nieuwe paden ontdekken of op reis gaan, in jezelf of naar het buitenland. De sfeer van vernieuwing is aanwezig en nieuwe mogelijkheden dienen zich aan. Heb vertrouwen in jezelf en in jouw kracht. Vertrouwen in de ideeën die in je opkomen. Zet stappen richting in het avontuur van verandering. Laat jouw creativiteit stromen. Ontdek nieuwe wegen, beschrijf nieuwe ideeën en laat jouw vernieuwde inspiratie je leiden op het pad naar geluk, liefde en overvloed.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De Tarot van het Goede - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom