Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekkaart 28/11/2022 - 01/12/2022

Weekkaart 28/11/2022 - 01/12/2022

Lieve jij,

de weekkaart voor deze week is ‘Samenkomen’ uit het kaartenspel het 'Orakel van de Elfen' door Karen Kay. Het thema deze week is verbindingen maken. Verbindingen leggen met gelijkgestemden. En, misschien zelfs belangrijker, de verbinding met jezelf herstellen. Jij bent prachtig. En jij bent het waard om positieve verbindingen te ervaren. Richt je deze week daarom op alles wat positief is. Op positieve ontmoetingen en een harmonieuze manier van het oplossen van discussies en meningsverschillen. Jij hoeft niet alles alleen te doen. Je mag juist leren en oefenen om samen te komen. Samen kun je meer creëren, tot grotere hoogtes komen en meer plezier maken.

Geniet van het plezier dat mogelijk is deze week. Omring jezelf met gelijkgestemden. Met mensen en dieren die jou blij maken en die jou zien voor wie je bent. Mensen en dieren die jou ondersteunen om het beste uit jezelf te halen. Geloof in jezelf! En geloof in die positieve verbindingen. Kom samen, ontdek, leer van elkaar en creëer samen nieuwe projecten, ideeën en mogelijkheden. Vier de verschillen en ontdek hoe je samen met anderen nieuwe mogelijkheden ziet die je eerder, vanuit jezelf, niet zag.

Je kunt vanuit onverwachte hoek advies of ondersteuning verwachten. Steun en samenkomen, plezier maken en speelsheid maken deel uit van jouw week. Geniet van het samenzijn met gelijkgestemden. Breng harmonie en rust in verbindingen waar onbalans is. En doe dat vanuit liefde. Vanuit de liefdevolle verbinding met jezelf en het nieuwe besef dat jij goed bent zoals je bent. En ontdek dan wat een positieve blik brengt in verbindingen die uitdagend zijn. Je hoeft niet alles alleen te doen of ervaren. Ontdek deze week weer hoeveel kracht er zit in samenwerken, samen zijn en samen creëren.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Kaartendeck: Het orakel van de elfen

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Orakel Van De Elfen - Karen Kay

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom