Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 28/06/2021 - 1/07/2021

Weekkaart 28/06/2021 - 1/07/2021

Lieve jij,

de weekkaart voor deze week is ‘Brigid’ uit het kaartenspel ‘Keepers of the light orakelkaarten’. Kom terug in jouw kracht. Jij kunt veel meer dan je denkt. Je kunt geraakt zijn in jouw vertrouwen of aangedaan door een ervaring of situatie. Nu is de tijd om jezelf en jouw emoties te omarmen. Om jezelf (en een ander) te vergeven en om opnieuw compleet te worden. Opnieuw te verbinden met wie jij bent. Met jouw prachtige zelf. Er is niets om je schuldig over te voelen of om je over te schamen.

Jij bent prachtig en goed genoeg om volledig jezelf te zijn. En ook prachtig genoeg om te laten zien wie jij werkelijk bent. Laat los wat je tegenhield om volledig tot bloei te komen. Kom terug in jouw kracht. Straal! Kom tot volledige bloei en geniet.

Jij hebt de kracht om jouw dromen waar te maken. Jij hebt de kracht om die stap te zetten die nodig is om vooruit te gaan, om iets te veranderen aan jezelf of aan je leven. Laat datgene los dat jouw tegenhield om te stralen. Laat vooral jouw twijfels over jezelf los en kom terug in jouw unieke kracht. Neem je elke dag voor een beetje meer jezelf te zijn. En een beetje meer van jouw prachtige zelf te laten zien aan de wereld. Straal, geniet, dans, lach, zing. Doe iets waar jij van houdt. Wees positief over jezelf. En geloof in jouw oneindige mogelijkheden.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom