Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 27/09/2021 - 30/09/2021

Weekkaart 27/09/2021 - 30/09/2021

Lieve jij,

de weekkaart voor deze week is 'Ik ben schepper' uit het kaartenspel 'De helende kracht van engelen'. Jij hebt de kracht om jouw leven te creëren naar jouw wensen. Je kunt soms het gevoel hebben dat je 'geleefd' wordt of beperkt wordt om te doen wat je leuk vindt. Echter ben jij het die jezelf een gevoel van beperking geeft. In deze tijd word je juist uitgenodigd je los te maken van beperkingen of invloeden van buiten.

Informatie van buiten mag je evalueren vanuit de verbinding met jouw ware zelf. Jij bent vrij om te zijn wie jij bent! Niemand kan jou vertellen wat werkelijk past bij jou en wat jouw wensen zijn. Alleen jij kunt dat ontdekken en weten door je met jouw ware, innerlijke zelf te verbinden. Door te luisteren naar de signalen van jouw lichaam. Jij bent de schepper van jouw leven. Van jouw dag. Jij kunt altijd zelf jouw sfeer, humeur en uitkomst bepalen.

Werk deze week bewust aan het creëren van positieve gedachten. Draai daar waar je merkt dat je negatief over jezelf, een wens, een taak of een ander denkt, deze opvatting om naar een liefdevolle, zachte, positieve gedachte. Daarmee hoef je niet alles of iedereen leuk te vinden. Het gaat erom dat jij de kracht en wijsheid hebt om zelf te bepalen hoe je ergens op reageert. Jouw gedachten bepalen de sfeer van jouw dag en ook de energie van ervaringen, mensen, dieren en dingen die op jouw pad komen. Bewust positief denken en liefdevol zijn voor jezelf (en anderen), brengt meer positieve ervaringen en meer liefde en zelfs magie op jouw pad. Jij creëert jouw leven. Jij bent vrij om jouw manier te zijn. En jouw leven in te richten zoals het past bij jou. Door je te verbinden met jouw scheppende en prachtige kracht. Geloof in jezelf. Jij kunt meer dan je denkt.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De helende kracht van engelen - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom