Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekkaart 27/03/2023 - 30/03/2023

Weekkaart 27/03/2023 - 30/03/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Paul the Venetian' uit het kaartenspel 'Keepers of the Light Oracle Cards' door Kyle Gray. Kijk deze week naar wat jij wel kunt. Richt jouw aandacht op waar je blij van wordt. Met zijn zachtaardige energie en rustige uitstraling ondersteunt Paul the Venetian het vertrouwen in Jezelf deze week. Zie eens hoe mooi je bent en welke talenten jij in je hebt. Jij kunt zo veel meer dan je denkt. Sta eens stil bij waar jij goed in bent, wat als vanzelf gaat en waar jij plezier uithaalt!

Jouw gaven en talenten zijn waardevol. Jouw unieke manier van zijn is prachtig. Verbind je met jouw unieke licht en breng jouw stralende zijn naar buiten. Met kleine stapjes of grote sprongen word je uitgenodigd steeds meer van jouw ware zelf en jouw prachtige talenten met de wereld te delen. Jouw creatieve ideeën en unieke inspiratie worden ondersteund door jouw engelen. Het kan dat je je in het verleden vaak geblokkeerd voelde of geremd om jouw manier, jouw talenten in te zetten, ten volle te gebruiken of met de wereld te delen. Dat wat in het verleden was, mag je nu loslaten.

Je wordt nu uitgenodigd om je te verbinden met jouw unieke zijn en jouw talenten met de wereld te delen. Laat je niet langer beperken in wie jij bent. Geef erkenning aan jezelf, aan jouw talenten en omarm die gaven die jij in je hebt. Deel jouw prachtige stralende zelf met je omgeving en merk hoe het delen van jouw positieve kracht nieuwe mogelijkheden en positieve energie op jouw pad brengt. Het is tijd om jouw ware kracht te omarmen en naar buiten te brengen. Tijd om samen een mooie nieuwe wereld te creëren waarin jij, en een ieder, zijn prachtige ware zelf kan zijn.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Keepers of the Light Oracle Cards | Kyle Gray

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom