Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekkaart 27/06/2022 - 30/06/2022

Weekkaart 27/06/2022 - 30/06/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Harten Twee' uit het kaartenspel 'De Grote Lenormandkaarten' door Erna Droesbeke. Vind jouw innerlijke rust deze week om doelgericht aan jouw wensen te werken. Onderzoek al jouw mogelijkheden en geloof in jezelf!

Laat je niet afleiden van jouw doel en jouw wensen. Het kan dat je uitdagingen tegenkomt, maar blijf steeds gericht op jouw wens, jouw doel. En richt je aandacht op dat wat wel positief is. Wees dankbaar voor dat wat er is. Verzamel informatie en kennis die je kunt gebruiken om vooruit te gaan. Geef niet op, je bent op de goede weg! Wanneer je toegewijd en met liefde jouw pad vervolgt, luister dan naar jouw hart. Zet steeds opnieuw met vertrouwen een stapje voorwaarts, dan zul je succesvol zijn in het realiseren van jouw wensen.

Soms zal onduidelijk zijn welke weg of keuze jou het meeste vooruit brengt of jou terugbrengt in jouw zelfvertrouwen. Blijf ook dan gericht op dat wat wel werkt en behoud vertrouwen. Laat je leiden door wat jouw intuïtie je vertelt, onderzoek jouw mogelijkheden en kies wat het beste past bij jou. Stap voor stap zul je deze week voorwaarts gaan en positieve ervaringen creëren.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De Grote Lenormand Set (handboek + 54 kaarten)

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom