Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekkaart 27/02/2023 - 02/03/2023

Weekkaart 27/02/2023 - 02/03/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is ‘Ruiten acht’ uit het kaartenspel 'De grote Lenormand set' door Erna Droesbeke. Deze week staat in het teken van positieve ontwikkelingen. Vanuit jouw onderbewustzijn of juist vanuit jouw omgeving krijg je oplossingen aangereikt voor een conflict of probleem waar je al langer mee in de knoop zit. Iets wat jou al langer dwars zit, krijgt een positieve wending.

Jouw vertrouwen groeit. Niet alleen in jezelf, maar ook in jouw mogelijkheden. Vanuit jouw nieuwe vertrouwen kun je je gemakkelijker, en met meer rust, verbinden met jouw intuïtie. Je ontdekt in jezelf nieuwe lagen en daardoor ook nieuwe mogelijkheden. Nieuwe wegen met eindeloze mogelijkheden ontvouwen zich. Je krijgt de kans een weg in te slaan die nog door weinigen werd bewandeld. Of een pad waar je nog niet aan gedacht had. In ieder geval krijg je de kans om als pionier te ontdekken welk levenspad het beste bij je past en welke mogelijkheid jou dan dichter bij je hartenwensen brengt.

Deze kaart kenmerkt ook watermaneigenschappen. Ontdek jouw eigenzinnigheid, jouw eigen manier. De manier van jouw hart. En verbind je vanuit jouw wijsheid met anderen. Om samen nieuwe mogelijkheden te creëren. Om samen een nieuwe werkelijkheid of bestaan op te bouwen. Verbonden zijn met de wijsheid in jouw hart. Samen verbonden in een geheel. Een geheel van, bestaande en nieuwe, positieve mogelijkheden en kansen. Heb vertrouwen en geloof in jouw eigen kracht.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De Grote Lenormand Set (handboek + 54 kaarten)

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom