Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 26/07/2021 - 29/07/2021

Weekkaart 26/07/2021 - 29/07/2021

Lieve jij,

de weekkaart voor deze week is ‘Geluk’ uit het kaartenspel 'De Tarot van Isis'. Er komt meer harmonie, plezier en geluk in jouw week en leven. Zie in hoe mooi en talentvol je bent! Jij verdient al het goede dat het leven te bieden heeft. Sta er dan voor ook open om al dit moois te ontvangen.

Open jezelf ook voor de talenten die je hebt. Laat jouw creativiteit stromen. Op elk gebied. Creativiteit kan van alles zijn. Het kan bijvoorbeeld een muzikaal vakgebied betekenen, maar creativiteit kan ook inhouden dat je zaken goed kunt analyseren. Het gaat om dat waar jij goed in bent en waar jij energie van krijgt. Wanneer jouw energie blij en positief kan stromen, dan komt juist dat goede en positieve ook gemakkelijker op jouw pad. Omarm deze week weer dat unieke talent dat jou blij maakt en dat jou vaak ook gemakkelijk en moeiteloos afgaat.

Omarm wie jij in werkelijkheid bent. Jij bent liefde. Jij bent vrede. Kies deze week voor een zachtaardige liefdevolle aanpak. Voor jezelf, voor anderen en voor het oplossen van situaties die je tegenkomt. Deze week word je bevrijd van beperkingen die het stromen van jouw plezier en geluk tegenhielden. Er is oprechte liefde en vriendschap aanwezig voor jou deze week. Dat waar je aan werkt, kun je afronden

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) - 6de herdruk - 2021

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom