Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekkaart 26/12/2022 - 29/12/2022

Weekkaart 26/12/2022 - 29/12/2022

Lieve jij,

de weekkaart voor deze week is 'Geruststelling door het gouden licht' uit het kaartenspel 'Het Orakel van de Lichtwerkers'. Een prachtige kaart voor deze week. De week van het einde van het jaar. Een intens jaar. Een jaar waarin we steeds uitgenodigd werden om van angst naar vertrouwen te gaan. Uitgenodigd om je steeds verder en eerlijker met jezelf te verbinden. Vanuit zelfliefde. De onvoorwaardelijke liefde weer voelen stromen.

We hebben ontdekt dat liefde sterker is dan angst en controle. Het gouden licht komt dan deze week als een geschenk van genade, troost en geruststelling. Ontspan maar. We gaan een nieuwe, wonderlijke tijd en een nieuwe weg tegemoet. De weg van het gouden licht van liefde. Dit gouden licht, dat jou geruststelt en kalmeert deze week, vertelt jou dat alles in jouw leven, ook jouw uitdagingen, prachtig zullen uitwerken.

Heb vertrouwen dat alles goed komt. Wellicht op een andere manier dan gedacht, wellicht zomaar onverwacht. Richt je aandacht op liefde, op oneindige, misschien zelfs wonderlijke mogelijkheden, en laat jouw angst gaan. Het gouden licht is hier om jou gerust te stellen, te troosten, en om jou te vertellen dat er een oplossing voor jouw zorgen en uitdagingen op komst is. Kom maar tot rust. Laat jouw zorgen gaan en stel je open voor de geruststelling van dit prachtige gouden licht. Het neemt je bij de hand om jouw lijf en hart te vullen met liefde en vertrouwen. En het opent jou voor de nieuwe mogelijkheden die met dit nieuwe licht over de aarde stromen, in jouw hart terechtkomen en die jou weer doen glimlachen van geluk en plezier.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom