Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Weekkaart 25/10/2021 - 28/10/2021

Weekkaart 25/10/2021 - 28/10/2021

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Trust and thirve' uit het kaartenspel 'Angels and Ancestors Oracle Cards' door Kyle Gray. Heb vertrouwen. Heb vertrouwen in jouw eigen kracht, talenten en mogelijkheden. Jij kunt meer dan je denkt. Er is ook veel meer mogelijk dan je denkt. Jij bent het waard om volledig jouw prachtige zelf te zijn. Het waard om helemaal tot bloei te komen als jezelf, met al jouw talenten, gaven en mogelijkheden.

En ja, soms zijn er schaduwkanten van jezelf die naar boven komen. Die vormen ook een deel van jou en mogen met liefde erkend en omarmd worden. Alle delen van jouw zelf zijn mooi en mogen er zijn. Dit maakt jou tot wie je bent. Omarm jezelf, herstel en heel dat in jou dat jou beperkt en blokkeert om vanuit vertrouwen jezelf te zijn. En kom tot bloei!

Heb vertrouwen in jezelf en in jouw mogelijkheden. Zelfs wanneer je je beperkt voelt, of als het lijkt alsof je jouw dromen moeilijk of niet kunt waarmaken, behoud dan vertrouwen en open jezelf voor jouw oneindige mogelijkheden. Soms komt een droom uit op een totaal andere manier dan hoe je het voor ogen had. Vaak een manier die feilloos past bij wie jij werkelijk bent. Zodat er een puur, diep gevoel van vreugde en verwondering ontstaat. Vreugde en verwondering over de oneindige mogelijkheden die er wel zijn. Richt je aandacht daarom ook naar wat er wel mogelijk en aanwezig is deze week. Zie dat wat er wel is. En heb vertrouwen. Vertrouwen in jezelf. Vertrouwen in jouw mogelijkheden. Vertrouwen in de omgeving en vertrouwen in jouw/onze gouden toekomst.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom