Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekkaart 25/07/2022 - 28/07/2022

Weekkaart 25/07/2022 - 28/07/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Gisteren kunnen we niet overdoen, maar morgen zit vol nieuwe kansen' uit het kaartenspel 'De Geloof in jezelf - inzichtkaarten'. Kom in het hier en nu. En ontspan. Alles wat gisteren niet gelukt is of tegenzat, kan zomaar vandaag of morgen wel doorstromen en lukken. Blijf niet te lang nadenken over dat wat gisteren negatief was en je energiestroom blokkeerde.

Kom terug in het hier en nu. Breng jezelf bewust terug in het hier en nu deze week. Nu, in dit moment, mag je ontspannen en loskomen van dat wat gisteren frustreerde. Vanuit dit eigenste moment ontstaan nieuwe mogelijkheden, oneindige mogelijkheden, wanneer je jezelf overgeeft aan de flow van dit ogenblik. Dus kom tot rust, lieve lezer. Er is geen enkele reden om vast te houden aan wat gisteren niet werkte, niet slaagde of vervelend was. Laat het los. Geef het mee met de wind, het water, de bomen, de lucht.

Adem rustig in en uit. Voel maar hoe je in het hier en nu, in dit moment, tot rust kunt komen. Vandaag kun je opnieuw beginnen. Elk moment kun je opnieuw beginnen. Opnieuw proberen. Opnieuw oefenen met positief denken en positieve mogelijkheden zien. Morgen zijn nieuwe kansen aanwezig. Open jouw armen om het goede te ontvangen. Je bent het waard.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom