Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 23/05/2022 - 26/05/2022

Weekkaart 23/05/2022 - 26/05/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Gezondheid' uit het kaartenspel 'De helende kracht van engelen'. Geef jezelf deze week de liefdevolle aandacht die je verdient en nodig hebt. Soms is wat extra rust en aandacht noodzakelijk om een nieuwe levensfase in te gaan.

Wees dankbaar voor dat wat er is. Wees dankbaar voor jouw lijf, voor jouw kracht, voor de gezondheid die al aanwezig is. Verbind je met de stroom van onvoorwaardelijke liefde en laat deze door jou heen stromen. Voel hoe ze jouw lichaam en iedere cel vult met positieve energie. Ontdek wat jou en jouw lichaam ondersteunt om zo gezonder, fitter en vol energie door het leven te stappen.

Richt je aandacht op dat wat jij nodig hebt om positief vooruit te gaan. Luister naar jouw behoeftes, naar jouw wensen en kom tot rust. Laat jouw lichaam herstellen van de (oude) stress die aanwezig is. Gun jezelf een ontspannende behandeling om weer nieuwe kracht op te doen. Maak plezier. Richt je aandacht op dat wat jou energie geeft. En maak een nieuwe start om bewust beter voor jezelf te zorgen.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom