Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 23/01/2023 - 26/01/2023

Weekkaart 23/01/2023 - 26/01/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'De schoppenboer' uit de Grote Lenormand Set door Erna Droesbeke. Ondanks alles dat er buiten jou, in de buitenwereld, gaande is, staat de energie deze week voor jou in het teken van het oplossen van spanning en problemen. Breng jezelf weer in verbinding met je hartenwens. Er komt nieuwe inspiratie aan.

De energie van gerechtigheid speelt een rol deze week. Sterker nog, deze energie van gerechtigheid stroomt ook door tot wat er in de buitenwereld speelt. Daar hoef je je niet mee te verbinden. Je hoeft slechts te vertrouwen dat uiteindelijk alles goed komt. Vooral voor jezelf. Maak je los van dat wat je niet beïnvloeden kunt, en kijk naar wat wel te veranderen is. Daar waar je vastgelopen bent en geen uitweg meer ziet of hoop, zal er deze week zomaar een lichtpunt ontstaan. Plotseling hulp uit onverwachte hoek, een spontaan inzicht dat je echt verder brengt of zomaar de zwangerschap van een kind of idee. Er zal iets ontstaan deze week, dat je niet eerder had verwacht of aan zag komen. Iets wat je precies nodig hebt om vooruit te komen.

Uit de spanning, terug in je hart en in jouw vertrouwen. Je wordt gesteund en begeleid. Letterlijk door iemand die op je pad komt. Of juist door jouw universele begeleiders die je de inzichten en steun geven om jouw uitdagingen om te zetten in speelsheid, plezier en positieve kracht. Heb vertrouwen. Deze week staat in het teken van positieve verandering, van iets dat positief afgehandeld kan worden en van het je weer verbinden met de liefde en kracht in jezelf.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De Grote Lenormand Set (handboek + 54 kaarten)

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom