Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 21/06/2021 - 24/06/2021

Weekkaart 21/06/2021 - 24/06/2021

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Klaveren tien' uit het kaartenspel 'De grote Lenormandkaarten'. Geloof in een positieve uitkomst. Deze week staat in het teken van successen. Successen ervaren en successen vieren. Heb vertrouwen. Jouw inspanningen zullen worden beloond. Het kan wel nodig zijn om een moedige stap te zetten om daarmee te creëren wat je wenst.

Heb de moed deze week om jouw prachtige zelf meer naar buiten te brengen. Zet de stap om jouw verborgen talenten naar buiten te brengen. Laat deze onderdelen van jezelf groeien en stralen. Alle delen van jezelf zijn prachtig en mogen er zijn. Heb de moed deze week om steeds meer van jouw ware zelf te laten zien. Straal!

Wees positief en zet een stap in de richting van dat wat je wenst. Jij kunt met jouw kracht jouw uitdagingen overwinnen. Geloof in jouw mogelijkheden! En geloof erin dat jouw wens mogelijk wordt. Je kunt deze week ook steun verwachten. Soms uit onverwachte hoek. Een steun die jou aanmoedigt jezelf te zijn. En die jou ook steunt in het vinden van de kracht en de moed om die stap(pen) te zetten die je nodig hebt om dat in je leven te creëren wat je werkelijk wenst. Wees moedig deze week. Heb de moed om jouw ware prachtige zelf te zijn. En voel je gesteund. Door jouw universele en aardse engelen. Je wordt beschermd op jouw pad naar geluk, liefde, en overvloed. Deze week kun je groei van overvloed en positieve ervaringen verwachten. Stel jezelf open voor oneindige mogelijkheden!

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De Grote Lenormand Set (handboek + 54 kaarten)

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom