Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 20/03/2023 - 23/03/2023

Weekkaart 20/03/2023 - 23/03/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is ‘Witte Tara’ uit het kaartenspel de ‘Godinnen Orakelkaarten’. Witte Tara is een Hindoestaanse godin. Zij staat voor zuiverheid, zachtheid, compassie en rijpheid. Met haar zachte liefdevolle energie nodigt ze je uit om jouw gevoeligheid te erkennen en omarmen. Stop met jezelf en jouw gevoeligheid te veroordelen. En stop met je veroordeeld te voelen. Jouw gevoeligheid is jouw kracht en bevat talenten waarmee je liefde en licht aan de wereld geeft. Als vanzelf, gewoon vanuit jouw prachtige Zijn.

Bescherm jezelf wel extra deze week en komende weken tegen negativiteit. Juist wanneer je gevoelig bent, kan negatieve sfeer en energie je erg raken en uit balans brengen. Zorg daarom goed voor jezelf. En voel je gedragen door de liefdevolle, zachte energie van de Godin Tara en jouw andere universele begeleiders. Je wordt beschermd. Jouw gebeden worden verhoord. Wees lief voor jezelf en respecteer jouw grenzen, alsook die van een ander. Vermijd negatieve plekken en een negatieve sfeer.

Zorg zuiver en goed voor jouw eigen gezondheid. Door te luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft, kom je tot rust. Maak keuzes die rechtdoen aan jouw gevoelige zijn. Maak keuzes die passen bij wie jij werkelijk bent. En richt jouw aandacht op wat positief is zoals positieve energie, zachtheid, liefde en speelsheid. Juist vanuit zachtheid, voor jezelf, ontstaat ontspanning en nieuwe energie. Besteed deze week daarom aandacht aan jouw gevoelige zelf. Heb compassie voor jezelf, luister naar wat jij nodig hebt en wees ook zachtaardig voor de ander.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Godinnen orakelkaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom