Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 20/06/2022 - 23/06/2022

Weekkaart 20/06/2022 - 23/06/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Zoek schoonheid' uit het kaartenspel 'De fluisteringen van de natuur'. Probeer deze week oog te hebben voor de mooie dingen om je heen. De mooie zaken én de mooie ervaringen. Zoek de schoonheid in dat wat je ziet, hoort en ervaart. In elk moment is een sprankel schoonheid te ontdekken.

Richt je aandacht op dat wat positief is, dat wat jou een glimlach brengt en dat wat jouw hart doet overlopen van liefdevolle warmte. Wanneer je jouw aandacht richt op dat wat positief is, dan trek je meer positieve ervaringen en momenten aan. En kun je het pad van schoonheid volgen dat jou leidt naar die ervaringen, verbindingen en momenten die jou meer geluk, gezondheid en plezier brengen.

Wees dankbaar voor dat wat er al is. Zie de schoonheid om je heen. De schoonheid die al reeds aanwezig is. En zie ook de schoonheid van jezelf. Jij bent prachtig. En jij bent alle positieve ervaringen en verbindingen waard die jij wenst. Omarm jezelf met jouw positieve kanten en ook jouw schaduwkanten. Zie de schoonheid in dat wat er is, ook wanneer je je midden in een uitdagende ervaring bevindt. Je bewust richten op dat wat positief is, helpt je weer vooruit te komen naar nieuwe inzichten, ontspanningen, nieuwe mogelijkheden en dus nieuwe positieve ervaringen.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Fluisteringen van de Natuur

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom