Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekkaart 20/02/2023 - 23/02/2023

Weekkaart 20/02/2023 - 23/02/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is ‘De morrighan: onderneem actie’ uit het kaartspel 'De wijsheid van de drakenfeeën'. Veranderingen liggen in het verschiet. In jou, in jouw omgeving en in de wereld. Veranderingen kunnen goed zijn, spannend of juist ronduit eng. Stiekem hoop je dat alles blijft zoals het is of terug verandert naar hoe het was. Maar verandering valt niet te vermijden en is een essentieel onderdeel van het leven.

Verandering is noodzakelijk om te groeien, te transformeren en zaken los te laten die niet langer thuishoren in je leven. Zo kun je juist ontmoeten, ontvangen en toelaten. De Morrighan is een mythische drakenfee die jou deze week ondersteunt in het omgaan met en het accepteren van verandering. Je hoeft nergens bang voor te zijn.

Voel je veilig om steeds op een diepere niveau verbinding met jezelf te vinden. Geef je over aan de verandering in jezelf en de positieve effecten daarvan. Geef jouw angst, verdriet en twijfels aan het universum en aan deze krachtige drakenfee en omarm de verandering die daaruit vloeit. Door los te laten, te leren en te transformeren groei jij steeds meer in jouw prachtige zelf. Verwelkom groei en ga je uitdagingen aan. Loop er niet van weg en onderneem juist actie.

Breek los van omgevingen en verbindingen die jou niet langer energie geven. Of verander deze omgevingen en verbindingen zodat ze meer recht doen aan wie jij werkelijk bent. Jij verdient het om puur en volledig jouw mooie zelf te zijn. In liefdevolle verbinding. Laat de angst voor jouw eigen kracht en talenten los. Verander, groei en open je armen voor nieuwe overvloed en mogelijkheden en word wie jij werkelijk bent en oorspronkelijk altijd al was.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De wijsheid van de drakenfeeën - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom