Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 19/07/2021 - 22/07/2021

Weekkaart 19/07/2021 - 22/07/2021

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is ‘Ruiten zes’ uit het kaartenspel 'Kaartleggen voor iedereen met Mlle Lenormand. Positieve energie stroomt door deze week. Je kunt nieuwe kansen voor geluk of positieve verandering ervaren. Na een periode van beperkingen is er weer hoop. Hoop op vernieuwing, positieve verandering en hoop voor een betere toekomst.

Positieve mogelijkheden en nieuwe positieve ontmoetingen komen als een verrassing op jouw pad. Je leert steeds beter genieten van het moment. Dat mag je deze week bewust nog meer doen. Genieten van het moment. Genieten van dat wat er in een moment al aan tevredenheid en geluk aanwezig is. Wees dankbaar voor dat wat er is. En open je armen om meer positieve ervaringen te ontvangen.

Behoud hoop en vertrouwen voor het kunnen realiseren van jouw wensen. Behoud hoop en vertrouwen voor een mooie toekomst. De positieve energie van deze week brengt jou nieuwe mogelijkheden. Misschien wel een reis naar een nieuwe bestemming. Of wellicht juist een innerlijke reis die jou meer tevredenheid, liefde en plezier brengt. Geniet van dat positieve dat aanwezig is deze week. En open je armen om meer positieve energie te ontvangen.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom