Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekkaart 19/12/2022 - 22/12/2022

Weekkaart 19/12/2022 - 22/12/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Goedheid van het hart ' uit het kaartenspel 'IVOI Engelen Energiekaarten'. Verbind je deze week met onvoorwaardelijke liefde. Zie de overeenkomsten met een ander en hoe een ander vaak diep van binnen een vergelijkbare wens heeft als jij. Laat denken met je ego los. Het vele denken vanuit het hoofd en het ego brengt beperkende gedachten omhoog en belemmert het openstellen voor liefdevolle mogelijkheden en verbindingen. Er is veel meer mogelijk wanneer je je openstelt voor de goedheid van het hart. Verbinden vanuit het hart laat je zien dat alleen liefde echt is. En dat iedereen eigenlijk diep van binnen op zoek is naar liefde, vrede, geluk en gezondheid. Oordeel vanuit de goedheid van het hart en laat (gevoelde) veroordelingen wegsmelten.

Laat jouw beperkende gedachten los en verbind je weer met de speelse stroom van jouw hart. Jouw hart wil kunnen ontdekken, spelen, nieuwe dingen ervaren en dromen najagen. Jouw hart wil leven. Het zijn vaak jouw gedachten en jouw ego die jou klein houden en die ook door te oordelen een ander klein maakt. Zoek de zachtheid op van het verbinden vanuit het hart. Zie de goedheid van jezelf en anderen. Stel jezelf open voor de goedheid die mogelijk is. Stel jezelf open voor het verbinden vanuit onvoorwaardelijke liefde. Voor het liefdevol verbinden met jezelf en ook met een ander.

Ontdek wat samenwerken vanuit de intentie van het goede jou brengt deze week. Bewust verbinden met de goedheid van het hart, en daarmee met onvoorwaardelijke liefde, verhoogt jouw trilling en energie. Het geeft je energie om te handelen en verbinden vanuit een positieve energie en blik. Richt je op dat wat positief is deze week. Dat wat positief is in jezelf, in jouw verbindingen en in de ervaringen die je hebt. Laat de goedheid van het hart en de stroom van liefde leidend zijn.


Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: IVOI Engelen Energiekaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom