Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 17/04/2023 - 20/04/2023

Weekkaart 17/04/2023 - 20/04/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'De appelboom' uit het kaartenspel 'Het orakel van de Keltische Bomen'. De appelboom staat voor overvloed. Een overvloed aan mogelijkheden en oplossingen dienen zich aan deze week. Een ander trefwoord voor deze positieve kaart is plezier. Plezier in het zien van de overvloed die aanwezig is en de overvloedige oogst die jij mag erkennen, van alle uitdagende en liefdevolle lessen van de afgelopen periode. Er zijn ook zoveel goede dingen ontstaan. Soms moet je door de chaos heen kijken, om de schoonheid van jouw zegeningen te zien.

Tegelijkertijd is er altijd schoonheid en overvloed aanwezig. De appelboom nodigt je deze week uit om te genieten van de schoonheid in jouw leven en de talloze zegeningen die jij ontvangt op een dag. Wees dankbaar voor dat wat er al is. Wees dankbaar voor dat wat geweest is en wat je los mag laten, maar ook voor de steun die je ontvangt vanuit de zachtheid van de natuur en jouw universele begeleiders. Met liefde word jij begeleidt naar meer overvloed en ervaringen om dankbaar voor te zijn. Zie dat wat er al is, en als vanzelf opent zich een stroom voor meer overvloed in jouw leven.

De appelboom geeft je daarnaast de ruimte en rust om bij te komen van stress, ziekte of drukke tijden. Met haar onvoorwaardelijke liefde en kracht schenkt ze jou de rust en ruimte om weer jezelf te zijn. Zie dat wat er is, en richt jouw blik op de mooie dingen in jouw leven. Dan vergroot jouw energie zich als vanzelf en zullen er ook meer positieve ervaringen op jouw pad ontstaan.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom