Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekkaart 16/05/2022 - 19/05/2022

Weekkaart 16/05/2022 - 19/05/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Transformatie' uit het kaartenspel 'Angels Prayers Oracle Cards' door Kyle Gray. Deze week zijn we onderhevig aan de energie van de Bloedmaan in Schorpioen. Een Maan die jouw transformatie en groei richting jouw grootste potentieel ondersteunt. Er is zo veel meer mogelijk dan je denkt.

De kaart van deze week nodigt je uit om los te komen van oude patronen. Om negatieve gedachtes en overtuigingen over jezelf, jouw mogelijkheden en jouw verbindingen met anderen los te laten. Verander negatieve gedachtes en oude patronen in meer positieve gedachten. Jij bent het waard om positieve ervaringen te hebben en te creëren. Jij wordt uitgenodigd om je te openen voor alle talenten en mogelijkheden die je in je hebt, ook de talenten en mogelijkheden die je te lang verborgen hebt gehouden.

Nu is het moment om jouw werkelijke zelf te tonen aan de buitenwereld. Om jouw prachtige energie en ware zelf uit te stralen. Alles wat jou hiervan weerhoudt, wordt tijdens deze Bloedmaan gewist. Een nieuwe poort naar ongekende mogelijkheden opent zich. Het kan zijn dat je chaos ervaart in jezelf, in je verbindingen en in je ervaringen. Aartsengel Zadkiel vraagt je te ontspannen. Jouw lijf is aan het veranderen en jouw ervaringen veranderen mee. Dat wat negatief is, wordt losgemaakt om ruimte te maken voor nieuwe energie.

Sta jezelf toe van een oudere versie naar een nieuwe, meer oorspronkelijke versie van jezelf te transformeren. Ontspan en beweeg mee op de stroom van energie van deze week. Ontspan en open jezelf voor positieve gedachten, ervaringen en mogelijkheden. Jij bent het waard jouw hoogste potentieel en ware zelf te zijn en te worden.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom