Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekkaart 16/01/2023 - 19/01/2023

Weekkaart 16/01/2023 - 19/01/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is ‘Respect’ uit het kaartenspel 'Tweelingzielen orakelkaarten' van Fabio Vinago. Heb respect voor jezelf. Niet zomaar respect. Nee, verbind je op een diepere laag met liefde en respect voor jezelf. Omarm wie je werkelijk bent. Zie alle lagen van jezelf en heb respect voor wie jij bent. Jij bent prachtig. Ook de delen van jezelf waar je je misschien voor schaamt, waar je onzeker over bent of delen van jezelf waar je een oordeel over ervaart. Deze schaduwzijden van jezelf mag je omarmen en ook met liefde beschijnen.

Alle delen van jouw zelf zijn mooi. Alle delen verdienen liefdevolle aandacht en positieve energie. Omarm wie jij werkelijk bent. Verbind je met jouw pure mooie essentie. Respect hebben voor jezelf maakt dat je je ook op een andere manier, zachter en met meer liefde, kunt verbinden met een ander. Die ander kan een zielenverbinding zijn die jou sowieso uitnodigt om volledig in jouw stralende kracht te staan. Die ander kan ook zomaar een voorbijganger zijn of iemand waar je moeite mee hebt.

Elk soort verbinding deze week nodigt jou uit om met respect en positieve aandacht naar jezelf te kijken. En om dan, vanuit respect voor jezelf, ook met de ander te verbinden. Met jezelf verbinden vanuit (zelf)liefde verdiept al jouw verbindingen en vergroot de positieve energie. Heb respect voor jouw eigen visies en waardes. Omarm wie jij werkelijk bent en vier de verschillen met een ander.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten - Fabio Vinago

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom