Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekkaart 15/05/2023 - 18/05/2023

Weekkaart 15/05/2023 - 18/05/2023

Lieve jij,

de weekkaart voor deze week is 'Leap of faith' uit het kaartenspel 'Angels Prayers' van Kyle Gray. Heb vertrouwen. Geloof in jouw mogelijkheden om werkelijk jezelf te zijn en jouw droom of dromen na te jagen. Jij bent het waard om werkelijk jezelf te zijn. Jouw prachtige, stralende, liefdevolle, passionele, creatieve, grappige en mooie zelf. Niemand kan jou vertellen hoe je jouw leven moet leiden of hoe je moet zijn. Jij weet diep van binnen wat er past bij jou, wat jou energie geeft en waar jij gelukkig van wordt.

Kom terug in verbinding met het vertrouwen in jezelf. Maak je los van de chaos en de angst buiten jezelf. Dit is een tijd om vaker rust te nemen. Om je te verbinden met jezelf en te ontdekken wat je geleerd hebt het afgelopen jaar en wat je verder wil ontwikkelen, wat je los wil laten en wat je als nieuwe wens wilt laten ontstaan. Verbonden met dat wat vanuit diepe liefde voor jezelf en de aarde past bij jou.

Heb vertrouwen. Er is zo veel meer mogelijk dan je denkt. Er is zo veel meer licht aanwezig, licht en liefde dat jouw wensen en jouw zijn ondersteunt. Verbind je maar weer met dat wat je vanuit jouw hart wenst. En zet dat ene stapje of neem die ene sprong van vertrouwen. Geloof in jezelf en in jouw mogelijkheden. Geloof in onszelf, in de liefde en in onze oneindige mogelijkheden om een lichtere, liefdevollere en speelse wereld te creëren.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Angels Prayers Oracle Cards | Kyle Gray

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom