Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekkaart 13/03/2023 - 16/03/2023

Weekkaart 13/03/2023 - 16/03/2023

Lieve jij,

de weekkaart voor deze week is 'Spinnewiel' uit het kaartenspel 'De Tarot van Isis' door Erna Droesbeke. Het spinnewiel staat voor romantiek en het familieleven. Omarm deze week jouw gevoelige aard en je gevoelige kant. Hier en daar lijkt er een verharding zichtbaar te worden tussen de mensen terwijl aan de andere kant het onvoorwaardelijk liefdevol verbinden tussen mensen en groepen juist groeiende is.

Je bent gevoelig voor de sfeer om je heen en je zult deze week dan ook merken dat jouw gevoelige kant extra aandacht vraagt. Omarm jezelf en wees zachtaardig voor jezelf. Net zoals jij dat bent voor anderen. Daarnaast staat deze week ook in het teken van liefdevol verbinden met anderen. Er breekt tevens een romantische periode aan. Een periode waarin je warme, nieuwe verbindingen zult ervaren. Je relatie kan een boost krijgen of een nieuwe liefde ontluikt zich. Maar dit kan zich ook ontaarden in liefde voor jezelf. En besef dat jij deze liefde en zachtheid waard bent.

Erken je kracht en je gevoeligheid. Je kunt uitbundig zijn in je gevoeligheid en daarin soms vastlopen. Anderen gaan juist gereserveerd om met hun gevoeligheid en zichzelf daarvoor veroordelen. Hoe dan ook, omarm jezelf en zie in hoe mooi jij bent. Stel je deze week open voor nieuwe positieve verbindingen en vergeet daarbij niet om ook extra liefdevol voor jezelf te zijn. Zorg goed voor jezelf zoals je ook goed zorgt voor anderen. Geniet met je dierbaren van de mooie momenten in het leven. Geniet van elkaar en de bijzondere ervaringen die jullie kunnen delen. Stel je, vanuit de liefde voor jezelf en je dierbaren, open voor positieve, nieuwe momenten. Fijne dingen liggen in het verschiet.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) - 6de herdruk - 2021

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom