Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 13/06/2022 - 16/06/2022

Weekkaart 13/06/2022 - 16/06/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'De elf van ontdekken' uit het kaartspel 'Het mystieke elfenorakel'. Deze week begint met de Volle Supermaan in Boogschutter. Een moment om stil te staan bij alles wat je de afgelopen periode hebt laten groeien en laten ontstaan. Een kans om te bekijken wat wel en wat niet gewerkt heeft voor jou en welke zaken je mag loslaten of veranderen.

De kaart voor deze week past hier heel mooi bij. Ontdek alles wat nieuw is in jou. Ontdek nieuwe mogelijkheden. Herontdek de levenslessen die je al geleerd hebt, de ervaringen die je al hebt opgedaan en de zaken die je al hebt gecreëerd. Sta stil bij wat er wél is. En ontdek de vreugde van het vieren van alles wat er wel is. Onderzoek de mogelijkheden om verder te groeien en bewandel nieuwe wegen om jouw dromen waar te maken.

Ontdek deze week opnieuw al het positieve aan jezelf. Laat negatieve gedachtepatronen los en omarm het positieve. Ervaar welk effect een positieve mindset jou aan mogelijkheden kan brengen. Het is tijd om nieuwe wegen te ontdekken en oude routes aan te passen als ze je niet langer dienen. Ontdek wat past bij jou, wat jou gelukkig maakt. En zie vooral ook alles dat er al aan positieve energie en ervaringen aanwezig is.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Mystieke Elfen Orakelkaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom