Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 13/02/2023 - 16/02/2023

Weekkaart 13/02/2023 - 16/02/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Oneindige zegeningen' uit het kaartenspel 'Fluisteringen van de natuur orakelkaarten'. Deze week staat in het teken van positieve energie en ervaringen. Jij bent het waard om meer en oneindige zegeningen te ontvangen. Er is zoveel meer mogelijk en beschikbaar dan je denkt. Meer zegeningen zien en herkennen, begint met het zien van dat wat er wél is. Kijk met een nieuwe blik naar alle zegeningen die je dagelijks ontvangt en ervaart.

Geniet van het moment. In elk moment kan magie ontstaan en een poort openen naar een zegening die jij wenst. Elk moment komen er nieuwe zegeningen beschikbaar voor jou, voor ons allemaal. Soms is het dan wel nodig om je te openen voor het zien van die zegeningen. Soms zoeken we naar iets groots, een groot signaal van vooruitgang zoals een nieuw huis, nieuw werk of die grote liefde. Jouw zegeningen ontstaan juist vanuit het zien, herkennen en omarmen van dat wat er al is. Samen met het genieten van de kleine zegeningen in jouw dag. De zonnestraal op jouw wang of de wang van een van jouw kinderen of dieren, de vlinder die voor je uitvliegt, het vogeltje dat vrolijk zingt in de ochtend.

Juist het omarmen van dat wat er wel is, opent jouw zijn voor het ontvangen van meer zegeningen. En dan precies de zegeningen die passen bij jouw hoogste goed. Jij bent zoveel waard. Jij bent het waard oneindige zegeningen te ervaren en te ontvangen. Omarm jezelf en sta jezelf toe te ontvangen. Sta jezelf toe te genieten van het moment. Wees dankbaar voor dat wat er is en ontdek hoe er dan zomaar meer kleine dan wel grote zegeningen op jouw pad komen.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Fluisteringen van de Natuur

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom