Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Weekkaart 13/12/2021 - 16/12/2021

Weekkaart 13/12/2021 - 16/12/2021

Lieve jij,

de weekkaart voor deze week is 'Focus' uit het 'Tweelingzielen Orakelkaarten' kaartenspel. Richt je aandacht op dat wat je wenst. Richt je aandacht op het positieve. Focus. Focus op dat wat er wél is. Focus je op het licht, de liefde, de zonnestralen, de glimlach van een voorbijganger. Focus jouw aandacht op dat wat positief is. Vanuit het richten van jouw aandacht op het positieve en liefdevolle, creëer je als vanzelf meer liefde, positieve mogelijkheden en overvloed in jouw leven.

Soms weet je niet waar jouw nieuwe mogelijkheden of nieuwe liefde vandaan komt. Wens dat wat je wenst en laat het precieze proces maar los, lieve lezer. Focus je daarentegen op het gevoel dat jouw wens je geeft, op het positieve en laat je verrassen. Laat je verrassen door nieuwe, positieve ervaringen. Kijk naar dat wat er wel is. Geniet van de kleine dingen. Van de kleine, magische zonnestraal die jou verwarmt en jouw huis voorziet van een magische sfeer. Een glimlach van jouw engelen, die jou steunt op jouw pad naar geluk en nieuw vertrouwen.

Focus je op dat wat er wel is. Op de liefde die je ervaart voor kleur, voor jouw huisdier, voor jouw dierbaren, voor de zon en voor de maan. Zie de liefde die er wel is en ontvang als vanzelf nieuwe, liefdevolle ervaringen. Geniet van het moment. Laat chaos en angst van je afglijden. Omarm jezelf, stel jezelf gerust en kijk naar dat wat er wel is. Focus jouw aandacht in de richting van wat je wenst. En open je armen voor de mogelijkheden en liefde die dan ontstaat.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten - Fabio Vinago

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom