Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 09/01/2021 - 12/01/2023

Weekkaart 09/01/2021 - 12/01/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'De derde straal van creatieve intelligentie' uit het kaartenspel 'Het orakel van de lichtwerkers'. Deze week mag je jouw aandacht richten op het praktisch uitwerken en manifesteren van jouw goede voornemens, ideeën, inspiraties of wensen. De derde straal van creatieve intelligentie ondersteunt jouw geloof in mogelijkheden. In alle mogelijkheden, maar vooral in jouw mogelijkheden. Deze straal brengt jou in verbinding met nieuwe ideeën en praktische zaken die jou ondersteunen om jouw droomwens waar te maken.

Verbind je met de creativiteit in jezelf. Dat kan echt creatief zijn betekenen, maar ook het ontdekken van creatieve manieren om jouw idee, plan, wens te manifesteren. Het is duidelijk dat er deze week actie ondernomen mag worden om vooruit te komen. Om jouw zelfvertrouwen te vergroten, om weer nieuwe verbindingen te creëren en naar buiten te gaan, of om juist nieuwe stappen te ontdekken en te zetten op jouw pad naar geluk. Je zult ook echt nieuwe ideeën en mogelijkheden ontdekken deze week. En dan is het zaak daarnaar te handelen en actie te ondernemen.

Geloof in jezelf en in jouw mogelijkheden. Geloof in jouw dromen. En geloof vooral dat je jouw dromen kunt waarmaken, wanneer je begint met stapjes/stappen zetten. En de eerste stap is geloven in jezelf. Geloven in jouw talenten. Om dan stap voor stap vooruit te gaan en jouw ideeën en wensen te manifesteren. Ontdek jouw unieke creatieve kracht en jouw manier om actie te ondernemen. Er is geen “beste” manier om iets te doen. Er is vooral jouw manier. Deze week word je uitgenodigd om als jezelf, actie te ondernemen, verbindingen te leggen en een stap te zetten om dat te creëren wat je wenst.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom