Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekkaart 11/04/2022 - 14/04/2022

Weekkaart 11/04/2022 - 14/04/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Niets is onmogelijk' uit het kaartenspel 'De Wijsheid van de Drakenfeeën Orakelkaarten'. Geloof in jezelf. Geloof in jouw dromen. Deze week staat in het teken van weer geloven dat niets onmogelijk is. De drakenfee 'De Blauwe Vrouwe' vertelt je dat je met jouw gedachten, overtuigingen en energie jouw realiteit creëert. Wanneer je een disbalans ervaart in het geloven in jezelf, in het geloof in jouw mogelijkheden, dan kan het zijn dat je je geblokkeerd voelt of dat je jouw droom als onbereikbaar ervaart. Oefen deze week met het loslaten of positief verdraaien van negatieve gedachten/overtuigingen over jezelf.

Ga terug naar het geloof in jezelf. Laat meningen van buitenstaanders geen twijfel zaaien of invloed hebben op jouw wensen. Jij bent het die jouw werkelijkheid creëert. Jij bent het dus ook die jouw wensen in vervulling kan laten gaan. Met een beetje geduld, wat doorzettingsvermogen en met soms totale onduidelijkheid over hoe je jouw droomwens kunt bereiken, is het mogelijk om al jouw dromen in vervulling te laten gaan. Geloof in jouw oneindige mogelijkheden. Geloof in dat wat waar is voor jou. Geloof in jouw manier, in jouw talenten en geloof in jouw dromen.

Alles begint met een zaadje, een wens, een droom. Jouw wens tot bloei laten komen vraagt een rotsvast geloof in oneindige mogelijkheden. Laat verwachtingen, meningen van anderen, twijfel aan jezelf en andere beperkende gedachten los en open je voor het oneindig potentieel dat jij in je hebt. Jij kunt meer dan je denkt. En geloof daarmee ook in de oneindige mogelijkheden van ons allen om een prachtige liefdevolle Nieuwe wereld te creëren.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De wijsheid van de drakenfeeën - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom