Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Weekkaart 10/07/2023 - 13/07/2023

Weekkaart 10/07/2023 - 13/07/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Helen' uit het kaartenspel 'De Wijsheid van de Drakenfeeën'. Heb vertrouwen in jezelf. Heel oude pijnen, laat oude negatieve overtuigingen over jezelf los en kom terug in jouw vertrouwen. Deze week steunt de drakenfee Morgan le Fey jou op jouw levenspad. Zij helpt je om los te komen van verplichtingen, verbindingen en situaties die niet langer passen bij jou. Zaken die jou als magisch persoon geen recht doen.

Het is tijd om jouw ware zijn en prachtige kracht te omarmen. Omring je met mensen, dieren, zaken en situaties die op jouw frequentie aansluiten, die jouw zelfvertrouwen doen groeien. Sta open voor het helen van jouw innerlijke zelf. Wees bereid om te groeien. Te groeien in geloof, in liefde en in vriendschap. Het is tijd om als collectief oude ballast los te laten. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe vrijheden en nieuwe vrede moeten we met open armen omarmen.

Maar de eerste stap is acceptatie. Accepteer jezelf, je medemens en je omgeving. Deze week staat in het teken van helen. Van terugkomen bij jezelf. Opnieuw genieten van plezier, liefde, vriendschap en nieuwe groei.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De wijsheid van de drakenfeeën - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom