Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Weekkaart 10/04/2023 - 13/04/2023

Weekkaart 10/04/2023 - 13/04/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Count your blessings' uit het kaartenspel 'Angel prayers Oracle Cards' door Kyle Gray. Focus deze week op hetgeen dat er wel is. Tel jouw zegeningen. Wees dankbaar voor dat wat er wel is en creëer zo direct positieve energie. Deze positieve energie brengt vanzelf meer ervaringen, momenten en situaties op jouw pad waar je dankbaar voor kunt zijn. Kijk dus naar dat wat er wel is.

Zie al het positieve in jouw leven. Wanneer je je angstig, bezorgd, onzeker of gespannen voelt, maak dan bewust ruimte om dankbaar te zijn voor wat er wel is. Zie de zon door de regenwolken, knuffel met jouw huisdier, wandel door de natuur, verbind je met jouw gelijkgestemden. Richt je aandacht op dat wat positief is en jou positieve energie geeft. Maak ruimte om te doen waar jij blij van wordt. Zodat je weer positieve energie voor jezelf en in jezelf creëert.

Laat het verleden los, en de toekomst ook. Richt jouw aandacht op vandaag. Op dat wat jou vandaag blij maakt en een gevoel van dankbaarheid, rust, liefde, speelsheid en energie geeft. Tel jouw zegeningen en schrijf ze eens op. Het bewust dagelijks beschrijven van drie dingen waar je dankbaar voor bent, kan jouw hele humeur en energieniveau positief beïnvloeden. En het brengt nieuwe motivatie en nieuwe positieve ervaringen op jouw pad. Geniet deze week dus extra bewust van die elementen in jouw dag waar jij dankbaar voor bent en gelukkig van wordt.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom