Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 09/05/2022 - 12/05/2022

Weekkaart 09/05/2022 - 12/05/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Communicatie' uit het kaartenspel 'De Tweelingzielen Orakelkaarten'. Communiceer met een open hart deze week, vanuit zachtheid, begrip en geweldloosheid. Onderzoek en ontdek nieuwe manieren om met jouw dierbaren te communiceren. Het is gemakkelijk om bij een discussie direct in de verdediging te schieten of je terug te trekken, maar probeer dat gedrag te vermijden.

Omarm oude pijnen in jezelf die betrekking hebben tot het niet begrepen worden door je dierbaren. Oude pijnen waarbij je nog altijd zoekt naar erkenning en bevestiging. Erken en bevestig jezelf daarom dan ook. Omarm de door communicatie gekwetste delen in jezelf en open het gesloten luikje in jouw hart weer. Laat emoties stromen en vergeef. Niet alleen jezelf, maar ook anderen om zo tot nieuwe wijzen van communicatie en verbinding te komen.

Een nieuw evenwicht, een nieuwe opening en een nieuwe start voor verdere groei. Communicatie kan zo veel teweeg brengen wanneer je jouw hart opent en open houdt. Ontdek zo zachtheid, speelsheid en nieuwe manieren van verbinding. Communiceer open en eerlijk met jezelf deze week. Ontdek wat bewuste en oprechte communicatie, met een open hart, jou aan nieuwe ervaringen en nieuwe verbindingen brengt deze week.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten - Fabio Vinago

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom