Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekkaart 07/03/2022 - 10/03/2022

Weekkaart 07/03/2022 - 10/03/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Master Jesus' uit het kaartenspel 'Keepers of the Light Orakelkaarten' door Kyle Gray. Deze week staat in het teken van de pure onvoorwaardelijke liefde van Jezus. Onvoorwaardelijke liefde, licht en vergeving mogen de aandacht krijgen deze week. Vergeef jezelf voor datgene waarom je frustraties kunt hebben over jezelf. Vergeef jezelf wanneer je vindt dat je niet snel genoeg vooruit gaat. Bekijk jezelf vanuit onvoorwaardelijke liefde en besef hoe ver je al gekomen bent in dit leven. Verleg de focus op de positieve momenten, ervaringen en mogelijkheden.

Vergeef ook je medemens voor het groeiproces waarin hij of zij zich op dat moment in bevindt. Verlos jezelf van negatieve energie. Besteed geen aandacht aan externe prikkels en de negatieve berichtgeving die het nieuws domineert. Schenk vergeving en liefde aan dat waar je geen controle over hebt, en kom terug bij jezelf. Omarm jezelf met liefde. Zie de liefde en het mooie dat er wel is. Laat de stroom van onvoorwaardelijke liefde jou raken, jouw hart lichter maken en jouw aandacht brengen naar de wonderen die aanwezig zijn. Word je bewust van de magie al aanwezig is in jouw leven.

Open jezelf voor de stroom van onvoorwaardelijke liefde. En maak met die stroom aan energie jouw oude ballast zachter, lichter en laat los wat niet langer nodig is. Deze stroom aan onvoorwaardelijke liefde steunt je ook om oude patronen, volgend uit de vaderenergie of vaderlijn los te laten. Verzacht het oude. Vergeef jezelf en de ander. En maak je los van die oude patronen die niet langer werken voor jou. Open je armen juist steeds meer voor het nieuwe licht. De nieuwe zachtere energie die al aanwezig is. De stroom van hogere onvoorwaardelijke liefde die jou raakt en jou weer verbindt met jouw hart. De stroom van liefde die ook de ander raakt en ons allen verbindt vanuit onvoorwaardelijke liefde. Geloof in de liefde. Geloof in een mooiere toekomst.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom