Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekkaart 06/03/2023 - 09/03/2023

Weekkaart 06/03/2023 - 09/03/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is ‘De elf van geloof’ uit het kaartenspel 'Het mystieke elfenorakel'. Deze week staat in het teken van geloven in jezelf. Geloven in de prachtige kwaliteiten en talenten die jij hebt. Jij kunt zo veel meer dan je denkt. Geloof in jouw dromen. Je hebt al zoveel stappen gezet de afgelopen tijd. Zelfs wanneer het niet lijkt alsof je vooruit bent gekomen. Jij bent zo veel verder gegroeid dan voorheen. Heb vertrouwen in jezelf. Jij hebt alles in je dat je nodig hebt om te creëren wat je wenst.

Gun jezelf een moment deze week om stil te staan bij dat wat je allemaal al hebt bereikt. Alle positieve ervaringen die er zijn. Wees dankbaar voor wat er is en vooral ook voor wie jij bent. Het is zo gemakkelijk om alleen te kijken naar dat wat er (nog) niet is. Ofwel om aandacht te geven aan dat wat je nog niet kunt, gedaan hebt of in jouw visie misschien ‘beter’ of anders had kunnen doen. Draai dat deze week eens om en zie wat je allemaal wel al hebt bereikt en gecreëerd. Zie het positieve dat er al is. In jouw leven en ook in het grotere geheel. Er zijn meer positieve ontwikkelingen dan je denkt. Vooral wanneer je bewust met een open en positieve blik naar jezelf en het geheel kijkt.

Zie eens hoe mooi je bent. Geloof in jezelf. Geloof in de kracht en talenten die jij in je hebt. Misschien gebruik je jouw talenten minder dan je wenst. Misschien lukt het nog niet altijd om overal volledig jouw prachtige zelf te zijn. En zie eens hoeveel van jouw kracht, talenten en stralende zelf je al bent en laat zien in vergelijking met een poos geleden. Heb vertrouwen! Vertrouwen in jezelf. Vertrouwen in positieve ervaringen en nieuwe positieve mogelijkheden.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom