Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekkaart 06/06/2022 - 09/06/2022

Weekkaart 06/06/2022 - 09/06/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Loslaten' uit de Tweelingzielen Orakelkaarten van Fabio Vinago. Laat datgene los dat jou niet langer dient. Dat kan gerust een situatie of een verbinding zijn, maar bijvoorbeeld ook een denkwijze. Wanneer je jouw focus verandert, dan verander je ook vaak een gehele situatie of sfeer. Ontdek eens wat jou energie geeft. Richt je aandacht op de zaken die jou plezier, energie en kracht geven. Richt je aandacht op die verbindingen en situaties waar je jezelf kunt zijn. En laat dan los wat jou in de weg zit om werkelijk in jouw kracht te staan.

Omarm jezelf. En word je bewust van jouw positieve aspecten en laat in dat proces ook het doemdenken over jezelf en jouw mogelijkheden los. Loslaten helpt je om nieuwe mogelijkheden te creëren. Jij kunt veel meer dan je denkt. Er zijn ook veel meer positieve verbindingen mogelijk dan je denkt. Laat deze week ook jouw verwachtingen los. Open jouw armen voor al het positieve dat mogelijk is. Voor jou, voor jouw dierbaren en voor de wereld.

Laat dat wat mogelijk is zich ontvouwen zonder je op slechts één uitkomst te focussen. Richt je op jouw verlangens en dromen en laat de mogelijkheden om jouw wens te realiseren zich in de tijd en ruimte ontvouwen. Ook de liefde kan op oneindige mogelijkheden ontstaan, groeien en herstellen. Laat los wat je niet langer nodig hebt, en richt jouw aandacht op het positieve, op liefde en licht.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten - Fabio Vinago

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom