Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 06/02/2023 - 09/02/2023

Weekkaart 06/02/2023 - 09/02/2023

Lieve jij,

De kaart voor deze week is ‘Vrede’ uit het kaartenspel 'Godinnen Orakelkaarten'. Voel de vrede in jezelf. Zelfs al is je omgeving onrustig en chaotisch probeer toch de vrede in jezelf terug te vinden. Verspil je energie niet door je druk te maken over de gebeurtenissen om je heen en in het nieuws. Dat brengt je alleen maar verder van je bestemming af en je levensdoel. Jouw bestemming bestaat uit liefde, vrede, geluk, gezondheid en overvloed.

Richt je aandacht op de positieve aspecten in je leven zoals die ene kleine zonnestraal die precies op jouw ontbijttafel landt. Richt je aandacht op de kleine zegeningen en laat deze jou weer in verbinding brengen met de vrede en blijdschap in jezelf. De Griekse Godin Eireen ondersteunt je hierin deze week. Ze brengt vrede en rust naar iedereen die haar aanroept. Zij zal je helpen om jouw zorgen en angst om te zetten in vertrouwen. Bekijk het leven eens door de ogen van een kind. Verwonderd en met oog voor de kleine, maar bijzondere dingen in het leven. Laat je verassen door deze ‘kinderlijke verwondering’.

Probeer ook tot rust te komen deze week. Ontspan en laat jouw zorgen, gepieker en spanning los. Verhoog je frequentie en energieniveau door te kijken naar wat je wel hebt in dit bestaan. Geniet van het moment en wees even in het nu. Ontdek in het nu de kleine dingen die jou kunnen verwonderen zoals de vlinder op de bloem naast je, de zon die door de wolken breekt of de glimlach van een voorbijganger. Speel, dans en lach in het moment en zie hoe jouw spanning verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ontspan en werk bewust aan ontspannen. Zo kom je terug in jouw innerlijke vrede.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Godinnen orakelkaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom