Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 05/12/2022 - 08/12/2022

Weekkaart 05/12/2022 - 08/12/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is ‘Lady Nada: open je hart’ uit het kaartenspel 'Keepers of the Light Oracle Cards' van Kyle Gray. Lady Nada is een Lichtmeesteres die ons helpt ons hart te openen voor de pure liefde die we verdienen. Jij bent het waard geliefd te zijn en te worden. Jij bent het waard pure liefde te ervaren. Liefde kan ervaren worden via een nieuwe of bestaande relatie, vriendschap of door ervaringen waarin je doet waar je van houdt. Door je te richten op liefde, richt je je op positieve energie en raak je met jouw positieve licht de harten van anderen aan.

Laat de liefde-energie leidend zijn op jouw dagen deze week. Richt je op liefde, positieve gedachten en ervaringen. Open je hart voor jezelf, om met meer liefde van jezelf te houden. Omarm jezelf voor wie je bent. Jij bent prachtig. Jij bent precies goed zoals je bent. Creëer jouw dagen vanuit de energie van liefde en zachtheid. Laat de aandacht voor liefde de angst en spanning in je leven verminderen en verzachten. Zorg goed voor jezelf.

Bezie jezelf met liefdevolle ogen en bekijk ook de ander met de ogen van zachtaardigheid. Geniet van liefdevolle momenten en deel deze met de wereld om je heen. Open je hart voor liefdevolle ervaringen en verbindingen. En ontdek hoe jouw bewuste aandacht voor liefde jouw ervaringen positief kleurt en meer positieve, speelse en unieke ervaringen op jouw pad brengt. Laat de liefdesstroom leidend zijn deze week. De liefde voor jezelf. Voor de prachtige persoon die jij bent. En de liefde voor de ander.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Keepers of the Light Oracle Cards | Kyle Gray

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom