Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekkaart 04/07/2022 - 07/07/2022

Weekkaart 04/07/2022 - 07/07/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Reinig je energie' uit het kaartenspel 'Bloementherapie Orakelkaarten'. Ontspan. Reinig jezelf van de negatieve energie die je niet langer nodig hebt. Zet een Kaaps viooltje in jouw tuin of huis en laat de bloemen jouw omgeving reinigen, zodat er als vanzelf weer rust en ontspanning ontstaat.

Ruim datgeen op dat je niet langer nodig hebt. Maak ruimte voor nieuwe energie, nieuwe kleuren, nieuwe mogelijkheden. Het is mogelijk om weer in harmonie te komen met jezelf en met jouw pad naar geluk, plezier, liefde en overvloed. Soms is het nodig even pas op de plaats te maken. Stilstaan bij wat goed gaat en bij wat veranderen mag.

Het Kaaps viooltje ondersteunt je deze week bij het losmaken van negatieve energie, bij het zuiveren van jouw innerlijke ruimte en omgeving, zodat je met nieuwe moed en nieuw vertrouwen voorwaarts kunt gaan. En kunt genieten van wat jou dagelijks in het hier en nu brengt. Kom terug bij jezelf. Ontspan. Laat los wat je niet langer nodig hebt, en geniet. Geniet van het moment. Geniet van de kleur paars. Geniet van de natuur en geniet van alles wat er wel aanwezig is. Vanuit het reinigen en ontspannen ontstaat ruimte voor nieuwe energie en nieuwe mogelijkheden.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom