Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekkaart 04/04/2022 - 07/04/2022

Weekkaart 04/04/2022 - 07/04/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is de 'Uw kern vasthouden' uit het kaartenspel 'Orakel van de Lichtwerkers Orakelkaarten'. Blijf in verbinding met jezelf, met jouw kern. Sta in verbinding met jouw waarheid, jouw manier en jouw liefde. We zijn het zo gewend om ons aan te passen, te veranderen naar de verwachtingen van buitenstaanders. We worden al vroeg aangeleerd aan welke voorwaarden we moeten voldoen en welk gedrag niet getolereerd wordt. Hierdoor raken we steeds verder verwijderd van wie we werkelijk zijn.

Juist in deze tijden worden we gevraagd om weer in verbinding te treden met onze eigen kern. Om de externe verwachtingen en visies los te laten en te verwijderen uit onze lichaam en geest om zo met een verruimde blik onszelf opnieuw te leren kennen en te omarmen. Maak ruimte om je met jezelf te verbinden in rust, in stilte en in de natuur. Voel hoe het leven door jou stroomt als je je weet te verbinden met jouw ware essentie, met jouw kern.

Zoek te midden van alle chaos juist het centrum van jezelf op en ontdek hoe jou dat ontspanning geeft, maar ook wijsheid en een weten. Een weten van wat het beste past bij jou, bij jouw kern, jouw liefde en jouw gezondheid. Laat verwachtingen los en verbind je met jouw eigen zijn, met jouw kern vol van sprankelende energie en talent. Kom terug in jouw kracht en straal jouw unieke licht uit naar buiten.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom