Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Weekkaart 03/07/2023 - 06/07/2023

Weekkaart 03/07/2023 - 06/07/2023

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Balance' uit het kaartenspel de 'Angels Prayers Orakelkaarten' door Kyle Gray. Creëer balans in jouw energie, dagritme en leven deze week. Neem niet te veel hooi op je vork en verdeel je aandacht niet gelijktijdig over een aantal zaken, maar focus je op één doel. Richt je aandacht op dat wat jou energie geeft.

Het is essentieel dat je jouw energie in balans brengt en houdt. Zorg goed voor jezelf. Organiseer jouw werk- of schoolritme op een andere wijze, zodat er meer balans voor jouw eigen energieniveau en speelsheid ontstaat. Vertraag eens. Wandel eens een tandje langzamer gedurende de dag en ontdek wat dat voor jouw lichaam doet. Kijk eens wat meer om je heen en verbind je bewust met de natuur. Ontdek hoe heilzaam dat is voor jouw lichaam en geest.

Creëer een betere balans voor jezelf. Zodat je energie hebt om te geven, maar ook energie overhoudt om te ontvangen. Zorg dus goed voor jezelf. Maak ruimte om in balans te komen en blijven. Verander datgene dat uit balans is om een nieuwe balans te creëren. Balans voor jouw lijf, jouw ziel en jouw hoofd.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom