Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 03/04/2023 - 06/04/2023

Weekkaart 03/04/2023 - 06/04/2023

Lieve jij,

de weekkaart voor deze week is 'Klavers' uit het kaartenspel 'De nieuwe Lenormandkaarten door Erna Droesbeke'. Deze week staat in het kader van hoop. Heb vertrouwen en geloof in wonderen. Maak verbinding met dat wat je wenst en laat tegelijkertijd de manier waarop jouw wens in vervulling gaat los. Op die manier kan jouw wens, of kunnen jouw wensen, op verrassende manieren zomaar toch uitkomen. Soms lijkt het erop dat een wens lastig tot bloei komt of dat jouw wens maar niet in vervulling wil gaan. Dat kan beteken dat je te veel gericht bent op het eindresultaat.

Laat het precieze resultaat of 'plaatje' van jouw wens eens los en laat je verrassen. Laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden waarin jouw wens tot bloei en groei kan komen. Er is zo veel meer mogelijk dan je denkt. Deze week zul je verrassende mogelijkheden ontdekken. En ontstaat hoop op een positieve uitkomst. Er zijn meer momenten van ontspanning en je voelt je tevreden met hetgeen wat je hebt. Wanneer je tevreden en dankbaar bent voor wat er al is, ontstaan er meer ervaringen en momenten van dankbaarheid, positieve mogelijkheden en blijdschap.

Zie dat wat er al is en laat je verrassen door dat wat zomaar, vanuit het zijn in het moment, tot ontwikkeling komt. Een nieuwe verbinding allicht, een innerlijke reis, een uitje, een verhuizing of andere mogelijkheid waar je nog niet eerder aan gedacht had. Er ontstaat een gevoel van hoop deze week. Hoop en verrassing. Hoop die vertrouwen geeft in nieuwe mogelijkheden en een nieuwe, vruchtbare toekomst. Zie de mogelijkheden die er zijn in het moment en laat je verrassen door wat er vanuit het nu als vanzelf ontstaat.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Nieuwe Lenormand Kaarten Erna Droesbeke

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom