Home

Overige

Mijn account

Weekkaart 02/05/2022 - 06/05/2022

Weekkaart 02/05/2022 - 06/05/2022

Lieve jij,

De weekkaart voor deze week is 'Wees stil en luister, jouw hart zal horen wat het nodig heeft' uit het kaartenspel het 'Maan Orakel' door Liberty Phi. Afgelopen zaterdag was het Nieuwe Maan in Stier. Een Nieuwe Maan inclusief zonsverduistering. De kracht en de energie van een Nieuwe Maan zijn altijd nog vier dagen nadien voelbaar en de kracht van deze Nieuwe Maan stond (en staat nog altijd) in het teken van dieper verbinden met jezelf.

Ontspan en vind jouw ware ritme. Omarm jezelf vanuit zelfliefde en versterk daarmee jouw eigenwaarde. Om jezelf dan te verlossen van datgeen dat niet langer past. Maak ruimte voor die mensen, ervaringen en situaties die beter aansluiten bij wie jij werkelijk bent, bij jouw zelfliefde.

Vanuit zelfliefde mag jij, vanuit de energie van deze Nieuwe Maan en dus ook van deze week, kiezen voor dat wat (beter) past bij jou. Ontdekken en kiezen voor dat wat jou gelukkig(er) maakt, plezier geeft en jou de liefde brengt die je verdient. Stel je open voor het ontvangen van al het positieve dat mogelijk is, vanuit een geloof in jouw eigenwaarde. Wees daarom stil deze week en luister. Maak ruimte om je te verbinden met jouw hart en het zal je vertellen wat je nodig hebt. Het zal je vertellen wat je los mag laten, wat veranderd mag worden en daarmee ook wat je verder kunt en mag laten groeien in jezelf en in jouw leven. Ontdek weer waar jij van houdt. Laat jouw hart jouw wegwijzer zijn. En creëer het leven dat werkelijk past bij Jou.

Fijne week!
Eveline-Centrum voor Harmonie

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Maan Orakel Set - Liberty Phi

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom