Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 9/10/2020 - 11/10/2020

Weekendkaart 9/10/2020 - 11/10/2020

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Orakel van de zeemeerminnen' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 9 oktober 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Verlangen'. Erken het verlangen dat je hebt. Er is een hunkering naar samen zijn. Naar met iemand samen zijn. Naar een diepe verbinding. Of weer met iemand samen zijn. Stel jezelf open voor nieuwe verbindingen met anderen.

Kaart 2: 'De spiegel'. Zie jezelf voor wie je werkelijk bent. Laat negatieve gedachten over jezelf eens los. Kijk werkelijk in de spiegel en zie hoe mooi je bent. Omarm alle delen van jezelf.

Kaart 3: 'Schuilplaats'. Ontspan. Maak ruimte om even bij jezelf te zijn. Zonder gestoord te kunnen worden. Even alleen tijd voor jezelf. En oefen jezelf om jouw grenzen te erkennen en aan te geven. Respecteer de ruimte die jij nodig hebt. Jouw privacy. En geef uiting aan wat jij nodig hebt.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief