Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 8/03/2019 - 10/03/2019

Weekendkaart 8/03/2019 - 10/03/2019

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Boodschappen van de elfen orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart-8ma-omgedraaid-Bloom-web

Kaart 1: 'Erken je ware gevoelens'. Luister naar wat jouw lichaam en innerlijke jou vertellen. Alleen jij weet wat je ten diepste verlangt. Luister en wees eerlijk naar jezelf. Jij mag ervaren en voelen wat jij voelt. Wat jij ervaart heeft waarde. Jouw gevoel, jouw eerlijke gedachte/gevoel mag er zijn. Erken jouw ware gevoelens. Omarm jouw ware gevoelens. Jij bent het waard om eerlijk te zijn over wat jij ten diepste verlangt.

Kaart 2: 'Het kan ook gemakkelijk'. Lieve jij, laat je controle los. Door steeds alle mogelijkheden vast te houden, of je toch nogal vast te houden aan hoe jij “denkt/vindt” dat iets moet gaan of verlopen, blokkeer je andere (vaak veel meer relaxte en blijere) mogelijkheden die er ook zijn. Wie weet kan jouw dag of jouw opdracht heel soepel en gemakkelijk verlopen, wanneer je erop vertrouwt dat het een leuke dag dan wel fijne ontspannen opdracht is. Wanneer het je lukt om de controle vervolgens los(ser) te laten en je te openen voor allerlei mogelijkheden, dan opent zich de poort van oneindigheid. De poort van oneindige mogelijkheden die jou een prachtige dag en prachtige ervaringen gunt.

Kaart 3: 'Verjaardag'. Er komt een verrassing aan. Een nieuwe ervaring. Iets waar je naar verlangt en wat je eigenlijk (nog) niet verwacht (had). Een cadeau. Een cadeau van positieve energie. Tegelijk kan het ook zijn dat je op een verjaardag. Van jezelf of van een ander, een inzicht krijgt, dat precies is wat jij nodig hebt om een stap vooruit te zetten naar het creëren van jouw droomwens.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Magische boodschappen van de Elfen

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?