Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 08/09/2023 -10/09/2023

Weekendkaart 08/09/2023 -10/09/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'IVOI Engelen Energie Kaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 8 september 2023 omgedraaid

Kaart 1: 'Levensvreugde'. Omarm de levensvreugde in jezelf en jouw leven. Zoek de vreugde, dan wel les in elke situatie die je ervaart. Vreugde is jouw levensdoel. Je bent het waard om liefde en vreugde te ervaren. Ook wanneer je de vreugde even lastig ‘vindt’, omarm jezelf, en open je toch voor weer positieve ervaringen en het ontvangen van nieuwe levensvreugde.

Kaart 2: 'Onvoorwaardelijke liefde'. Open jouw hart en zijn voor de stroom van onvoorwaardelijke liefde. Deze stroom van liefde is aanwezig in ieder moment. Je bent het waard om onvoorwaardelijke liefde te ervaren. Geniet van het zijn in ieder moment.

Kaart 3: 'Schoonheid'. Zie de schoonheid in jezelf en in alles om je heen. In elk moment is een glimp van schoonheid, plezier en liefde te ontdekken. Zie vooral ook hoe mooi jij bent. En open jezelf voor het ontdekken van meer schoonheid in jezelf en in jouw leven.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: IVOI Engelen Energiekaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom