Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 08/04/2022 - 10/04/2022

Weekendkaart 08/04/2022 - 10/04/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Tarot van Isis' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 8 April 2022 Omgedraaid Bloom Online

Kaart 1: 'Vierkant'. Wees besluitvaardig en richt je op positieve mogelijkheden. Voel je beschermd op jouw pad. Onderzoek wat je werkelijk wilt realiseren vanuit je hart, en maak een plan om jouw wensen waar te maken. Studeer, leer, ontdek en stel nieuwe grenzen. Jij bouwt aan jouw nieuwe positieve bestaan.

Kaart 2: 'Eiland'. Ontspan. Vertrouw op jouw eigen kracht. Jij weet altijd een oplossing te vinden. Er komt een einde aan een moeilijke periode of situatie. Disbalans en problemen kunnen worden opgelost. Maak ook ruimte voor ontspanning, dat heb je dringend nodig.

Kaart 3: 'Fontein'. Je geniet van geluk en schoonheid. Het water uit de fontein spoelt oude onzekerheden weg. Nieuw fortuin, dan wel geluk, komt op jouw pad. Dat wat je onderneemt is succesvol. Je wordt beloond voor al jouw inspanningen. Wensen komen uit.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) - 6de herdruk - 2021

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom