Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Weekendkaart 07/01/2022 - 09/01/2022

Weekendkaart 07/01/2022 - 09/01/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Keepers of the Light Orakelkaarten' door Kyle Gray hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart Omgedraaid 07 januari 2022

Kaart 1: 'Gaia'. Verbind je met de aarde. Kom tot rust. Voel dat je gedragen wordt. En grond jezelf. Vind nieuw vertrouwen juist door je te verbinden met de natuur en met moeder aarde. Zorg goed voor de aarde. Dan zorgt zij ook goed voor jou.

Kaart 2: 'Green tara'. Voel je beschermd. Jij wordt beschermd en gesteund. Gesteund om los te komen van oude ballast, oude overtuigingen en andere oude patronen. Oude koorden worden losgemaakt en veranderd. Zodat je steeds meer je ware Zelf kunt zijn. Groei voorbij beperkingen of beperkende patronen en Heb vertrouwen. Jij ben het waard volledig jouw mooie Zelf te zijn.

Kaart 3: 'Kali-Ma'. Laat jouw angsten los. Kom terug in vertrouwen. Kom terug in het geloof dat jij jezelf mag zijn. Juist door jouw angsten aan te kijken, te omarmen en te troosten, ontdek je dat je met jouw angst als metgezel toch een stap voorwaarts kunt zetten. Je zit in een tijd van verandering. Een verandering die jou vraagt en inspireert om te stralen vanuit wie jij werkelijk bent! Geloof in jezelf. Laat jouw angsten los en geloof in jouw mogelijkheden.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom