Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 06/12/2019 - 08/12/2019

Weekendkaart 06/12/2019 - 08/12/2019

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Het orakel van de eenhoorns' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 6 december 2019 back Bloom web

Kaart 1: 'Moed'. Jij bent moedig. Zelfs als je dat zelf niet zo goed geloofd. Geloof in jezelf! Jij bent moediger dan je denkt. Angst is een illusie. Wanneer je plezier toevoegt aan wat spannend is, dan vermindert angst en zul je zien dat die stap die je wilt zetten ineens veel gemakkelijker is. En voel je veilig. Jij bent veilig.

Kaart 2: 'Ontvangen'. Stel je open voor positieve energie. Voor positieve nieuwe mogelijkheden. Je bent het waard om overvloed in jouw leven toe te laten. Te ontvangen. Geloof dat jij het waard bent om positieve ervaringen te ontvangen. Iets moois komt binnenkort, als bij magie, op jouw pad.

Kaart 3: 'Medeleven'. Wees zachtaardig voor jezelf. Bekijk jezelf en de ander met liefdevolle ogen. Wat geweest is, is geweest. Dat was. In het nu kun je nieuwe ervaringen creëren. Vergeef jezelf en de ander. Vergeving maakt vrij. En brengt je terug naar het weer lief kunnen zijn voor jezelf en de ander.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Het orakel van de eenhoorns - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!